Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Психологічна допомога для суб’єктів пробації

19/06/2020

На початку червня 2020 року особи, які перебувають на обліку Миколаївського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області у зв’язку із засудженням до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, мали можливість при явці до органу пробації отримати індивідуальну  консультацію практичного психолога.

Такі консультації надавалися психологом Громадської організації «Пенітенціарна ініціатива» Оленою Бігун в рамках Комплексної програми «Турбота»,яка реалізується за сприяння Департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації.

Зокрема з гр-м П., який перебуває на обліку уповноваженого органу з питань пробації, була проведена діагностика психоемоційного стану, діагностика «Соціальна зацікавленість», психокорекція психоемоційного стану. Проведеними заходами клієнту знижено рівень тривожності, надано рекомендації щодо можливих дій під час виникнення стресових ситуацій .

Субєкти пробації, які виявили зацікавленість в отриманні соціально-педагогічної підтримки, матимуть можливість  звернутися до психолога і в подальшому.

 

Всі новини →