Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Співпраця служби зайнятості з органами пробації

17/02/2020

     Днями в Миколаївській районній філії Миколаївського ОЦЗ пройшло засідання «круглого столу» щодо координації діяльності з надання соціальних послуг суб’єктам пробації, в якому прийняли участь: директор філії Олександр Ткачук, начальник Миколаївського РВП підполковник внутрішньої служби Вадим Теплов та в.о. директора Миколаївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миколаївської РДА Наталія Солопієнко.

        Метою зустрічі стало обговорення перспектив спільної роботи щодо взаємодії Миколаївського РВ ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській області, Миколаївської РФ Миколаївського ОЦЗ та Миколаївського РЦСССДМ Миколаївської РДА під час надання послуг суб’єктам пробації, які перебувають на обліку Миколаївського РВ ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській області у зв’язку із засудженням до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, звільнених від відбування покарання з випробуванням.

    За підсумками обговорення сторони домовились щодо співпраці установ по наданню підтримки та допомоги суб’єктам пробації (професійне навчання, підвищення кваліфікації, отримання професійно-консультаційної допомоги щодо вибору чи зміни професії, надання допомоги  в працевлаштуванні). Адже за сприяння служби зайнятості громадяни, засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі мають змогу не лише знайти роботу з гідною заробітною платою за своєю спеціальністю, але й змінити своє життя на краще.

 

Всі новини →