Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання районного штабу із забезпечення безперебійної роботи об'єктів життєдіяльності населення у зв'язку із ускладненням погодних умов

05/02/2020

 04.02.2020 року в Миколаївській райдержадміністрації під головуванням заступника голови Миколаївської райдержадміністрації Олени ІВАНОВОЇ відбулося засідання районного штабу із забезпечення безперебійної роботи об'єктів життєдіяльності населення у зв'язку із ускладненням погодних умов на території Миколаївської області 5-7 лютого 2020 року та ліквідації можливих наслідків стихії.

У засіданні також взяли участь начальник управління з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури та надзвичайних ситуацій Миколаївської райдержадміністрації С. Паскалова, заступник начальника Миколаївського районного сектору ГУ ДСНС України в Миколаївській області М. Аралін, головний інженер філії Миколаївського району Південного округу              АТ «Миколаївобленерго» Ф. Баєв, заступник начальника Миколаївського районного відділення поліції Очаківського відділу поліції ГУ НП у Миколаївській області О. Солянік, начальник відділу освіти Миколаївської райдержадміністрації О. Завгородня, начальник управління соціального захисту населення А. Пінькова, начальник територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) А. Залога, головний лікар КНП «Миколаївський РЦ ПСМД МРР» П. Баранов, відповідальна за цивільний захист КНП «Миколаївська ЦРЛ МРР» Л. Садченко, головний спеціаліст відділу організаційної роботи та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації М. Журавльова. 

До порядку денного були включені наступні питання:

1. Забезпечення можливого впливу погодних умов на стале функціонування транспортного сполучення, систем життєзабезпечення населення та енергопостачання населених пунктів Миколаївського району.

2. Своєчасне введення тимчасових обмежень або заборони руху транспортних засобів та контролю за їх дотриманням учасниками дорожнього руху, спрямування транспортних засобів на резервні маршрути для об’їзду проблемних ділянок доріг.

3. Своєчасне проведення профілактичного оброблення дорожнього покриття та снігоочищення доріг.

4. Оперативне оповіщення учасників дорожнього руху про ускладнення погодних умов, ситуацію на автошляхах, введення тимчасових обмежень руху транспортних засобів із зазначенням маршрутів об’їзду та місць тимчасової стоянки.

5. Організація оперативного реагування та залучення необхідних сил і засобів для забезпечення проїзду транспорту на автомобільних дорогах та в населених пунктах, ліквідації аварій у системах життєзабезпечення і відновлення енергопостачання населених пунктів.

Заступник голови райдержадміністрації Олена Іванова наголосила на необхідності інформування населення про роботу пунктів обігріву, що працюватимуть на території Миколаївського району та про заходи безпеки і порядок дій  під час ускладнення погодних умов.

За результатами засідання районного штабу протокольні доручення доведені до відповідних виконавців.

 

 

 

Всі новини →