Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників

20/12/2019

20.12.2019  об 11.00 під головуванням  першого заступника голови райдержадміністрації Бродецького О.О.  відбулося  засідання спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.

У засіданні спеціальної комісії взяли участь представники: керівник апарату райдержадміністрації, управління з питань містобудування, архітектури житлово-комунального господарства, інфраструктури та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, управління економічного, агропромислового розвитку та надання адміністративних послуг райдержадміністрації, управління соціального захисту населення райдержадміністрації,  Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Миколаїв Миколаївської області, Миколаївської районної філії МОЦЗ.

На порядку  денному розглядалося питання щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2019 року № 936 про внесення змін до граничної чисельності місцевих державних адміністрацій.

Бродецький О.О. довів до відома членів комісії, що головою Миколаївської районної державної адміністрації видано наступні розпорядження:

-         від 06.12.2019 №196-р «Про визначення граничної чисельності Миколаївської районної державної адміністрації»;

-         від 06.12.2019 №197-р «Про упорядкування структури та штату апарату Миколаївської  районної державної адміністрації»;

-         від 06.12.2019 №198-р «Про упорядкування структури та штату працівників Миколаївської  районної державної адміністрації».

Про виконання зазначених розпоряджень було заслухано керівників структурних підрозділів райдержадміністрації про скорочення чисельності працівників апарату та структурних підрозділів Миколаївської  районної державної адміністрації.

За результатами розглянутого питання порядку денного були прийняті відповідні рішення та надані доручення.

 

Всі новини →