Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

75 – річниця визволення України від фашистських загарбників

28/10/2019

28 жовтня о 10 годині ранку, в селі Трихати, біля пам’ятника, відбувся урочистий мітинг присвячений 75 – визволення України від фашистських загарбників.

На заході були присутні: голова Миколаївської районної державної адміністрації Алла Воробйова, помічник народного депутата України  Олександра Пасічного – Олександр Степанов, голова Ольшанської селищної ради Сергій Новак та староста села Трихати – Тетяна Безклуба.

Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності ветеранів, їх непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язокзберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Перемоги. Тож мешканці села Трихати  та гості Миколаївського району вшанували хвилиною мовчання тих, хто не повернувся з далеких воєнних років  та поклали квіти до пам’ятника.

У цей нелегкий для країни час, подвиг ветеранів додає сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми, громада Миколаївського  району,  шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу рідну землю від нацистів і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

 

Всі новини →