Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Нарада з селищним, сільськими головами

02/10/2019

2 жовтня 2019 року, за участі голови районної державної адміністрації Алли Воробйової, заступника голови районної ради Ігора Мухарського, керівника апарату райдержадміністрації Андрія Озерянова та селищного, сільських голів, відбулась нарада щодо передачі нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району, що розташоване у м. Миколаєві, у спільну сумісну власність усіх територіальних громад Миколаївського району.

На початку наради голова райдержадміністрації Алла Воробйова наголосила, що це дуже важливе на сьогодні питання, адже в цих закладах знаходиться установи,організації які обслуговують населення району.

         Керівник апарату райдержадміністрації Андрій Озерянов довів до відома присутніх алгоритм подальших дій, які необхідно провести селищному, сільським головам, стосовно даного питання.

         Присутні мали змогу задати питання та отримати вичерпні відповіді.

Проблемним стало питання управління даним майном, у зв’язку з застосуванням статуту співвласництва. Відповідно було запропоновано можливі шляхи вирішення цієї ситуації.

На завершення, учасники наради прийняли спільне рішення розглянути на найближчих сесіях селищної, сільських рад, питання щодо надання згоди  на передачу в спільну сумісну власність об’єктів нерухомого майна що розташоване у м. Миколаєві.

Всі новини →