Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Інформаційне повідомлення про смертельний нещасний випадок

04/09/2019

Інформаційне повідомлення про смертельний нещасний випадок, із сторонньою особою,

що стався в мережах ПрАТ «Рівнеобленерго»

08.08.2019 року близько12 години 05 хв. на диспетчерський пункт управління надійшла інформація від чергового ДСНС про те, що у с. Постійне під час бурі (сильного вітру та дощу), під ПЛ-0,4 кВ виявлено дві особи (жінку та дитину), які були вражені електрострумом. Жінка – Панчук Галина Данилівна, була без ознак життя, а дитина – Марія, 2013 року народження, була доставлена автомобілем швидкої медичної допомоги до Коростипільської районної лікарні.

На місце події були направлені керівники Товариства та бригада ОВБ, які виявили, що на ПЛ-0,4 кВ ф.1 «Село» від ТП10/0,4 кВ №223 в прольоті опор №№ 25, 26 внаслідок негоди було обірвано лінійний провід ПЛ-0,4 кВ з опори №26. Провід впав на проїзджу частину по вул. Поліська. Під час проходження під лінією електропередачі потерпілі доторкнулися до проводу, що впав та були уражені електрострумом. Створена комісія, проводиться розслідування спільно з представникам правоохоронних органів.

 

Інформаційне повідомлення про смертельний нещасний випадок, із сторонньою особою,

що стався в мережах АТ «Львівобленерго»

09.08.2019 року близько1 години 55 хв. (нічний час) на диспетчерський пункт управління надійшла інформація від чергового ДСНС про те, що на енергетичному обладнанні Товариства загинула стороння особа. При виїзді на місце події було встановлено, що місцевий мешканець Драч Любомир Віталійович, 2001 року народження здійснював накид проводу на ПЛ-0,4 кВ Л.1 від КТП10/0,4 кВ №197 з метою незаконного «промислу» риби. Внаслідок таких дій, він був вражений електрострумом. Створена комісія, проводиться розслідування спільно з представникам правоохоронних органів.

 

Інформаційне повідомлення про смертельний нещасний випадок із сторонньою особою,

що стався в мережах АТ «Чернігівобленерго»

10.08.2019 року близько 19 години 22 хв. на диспетчерський пункт управління надійшла інформація від представників поліції про загибель сторонньої особи на енергетичному обладнанні Товариства. На місце події прибули працівники Товариства та бригада ОВБ Чернігівського РЕМ та встановила, що біля опори №16 Л.2 від КТП 10/0,4 кВ 193 знаходиться тіло чоловічої статі без ознак життя.

Із попереднього розслідування встановлено, що під час негоди був обірваний ввід в будинок по вул. Космонавтів, 3 с. Семенівка. Господар помешкання Калита Леонід Миколайович, 1982 року народження вийшов з будинку для з’ясування причини відсутності світла в оселі та, ймовірніше, доторкнувся до проводу, що звисав з опори. Внаслідок таких дій він отримав електротравму не сумісну з життям. Прибувши на місце події працівники швидкої медичної допомоги, констатували смерть потерпілого. Створена комісія, проводиться розслідування спільно з представникам правоохоронних органів.

 

Інформаційне повідомлення про смертельний нещасний випадок, із сторонньою особою,

що стався в мережах АТ «Сумиобленерго»

03.08.2019 року близько10 години 50 хв. на диспетчерський пункт управління надійшла інформація від працівника бригади швидкої медичної допомоги про загибель сторонньої особи на енергетичному обладнанні Товариства. Обставини: при виїзді на місце події було встановлене наступне – працівник фірми ТРК «Ідеал» Куликов Володимир Віталійович, 1969 року народження виконував роботи на ПЛ-10 кВ «Москалівка – Біловоди» з протяжки оптично-волоконного кабалю. При виконанні вище вказаної роботи в прольотах опор №№46, 47 Куликов Володимир Віталійович, ймовірніше, наблизився на недопустиму відстань до струмовідних частин та був вражений електрострумом.

До Товариства ніяких заявок від фірми ТРК «Ідеал» щодо виконання робіт на ПЛ-10 кВ «Москалівка – Біловоди» не надходило. Створена комісія, проводиться розслідування, спільно з представниками правоохоронних органів.

 

Інформаційне повідомлення про смертельний нещасний випадок, із сторонньою особою,

що стався в мережах АТ «Вінницяобленерго»

06.08.2019 року близько12 години 20 хв. на диспетчерський пункт управління надійшла інформація від представників поліції про загибель сторонньої особи на енергетичному обладнанні Товариства. Обставини: об 12 годині 50 хв. виїзді на місце події прибули працівники Товариства та встановили, що стороння особа, як з’ясувалося пізніше, Варшавський Олександр Володимирович, 1967 року народження перебував на озері та рибалив. Ймовірніше, потерпілий доторкнувся вудилищем до проводу в проміжку опор 178-179 ПЛ-10 кВ від ПС-35/10 кВ «Чернівці» та був смертельно вражений електрострумом. На місце події були викликані медичні працівники, які констатували смерть потерпілого. Створена комісія, проводиться розслідування, спільно з представниками правоохоронних органів.

 

 


                                             

Всі новини →