Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Свято до Дня Конституції України та Дня державної служби в Україні

27/06/2019

27 червня о 10:00 в Радсадівському будинку культури відбувся урочистий районний захід до Дня Конституції України та Дня державної служби в  Україні.

Із прийдешнім святом присутніх привітали Алла Воробйова голова Миколаївської районної державної адміністрації; Ігор Мухарський заступник голови районної ради; Юрій Піньковий Радсадівський сільський голова; Сергій Малько військовий комісар Миколаївського районного комісаріату.

 

В цей день звучало багато щирих привітань та побажань зі святом, кращі працівники року були нагородженні почесними грамотами Миколаївської обласної ради, грамотами та подяками Миколаївської районної державної адміністрації, квітами.

День Конституції України та День державної служби дуже тісно пов’язані. Управляти громадянами, суспільством, державою - наука чи не найскладніша. В умовах, коли в суспільстві відбуваються кардинальні соціально-економічні та політичні зміни, значимість їхньої праці набуває ще більшої актуальності. Адже, від дій державних службовців значною мірою залежить реалізація цих конституційних прав та інтересів народу.

Урочистий захід присвячений до Дня Конституції України та Дня державної служби в Україні організував відділ культури Миколаївської райдержадміністрації та Районний будинок культури, а святковий концерт присутнім подарували солісти і колективи художньої самодіяльності Радсадівського будинку культури: Петро Рижков, Лідія Савицька, Вікторія Червінська, Людмила Капустян, Ангеліна Манойлова, народний хор Радсадівського будинку культури, народний ансамбль української пісні «Троїсті музики», вокальний ансамбль «Натхнення», ансамбль народного танцю «Надія». Гарний настрій та посмішки, своєю авторською гуморескою до Дня Державного службовця, гостям свята подарувала заступник голови Миколаївської районної державної адміністрації – Олена Іванова

Вітаємо всіх українців з Днем Конституції України та Днем державної служби в Україні! У це свято хотілося б висловити надію на те, що закладений в Основному Законі потенціал буде розкритий повною мірою, що сприятиме розвитку економічної, культурної та духовної сфер українського життя. Зі святом!

 

Всі новини →