Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

21/06/2019

Щороку 22 червня наш народ вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в тій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму.

21 червня 2019 року  в с. Кир’яківка біля пам’ятника загиблим воїнам пройшов мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, Участь в якому взяли : голова Миколаївської районної державної адміністрації – Алла Воробйова, Кир’яківський сільський голова – Тетяна Капля, голова  ради ветеранів України в Миколаївському районі – Ольга Чарушнікова; голова ветеранської організації Кир’яківської сільської ради – Раїса Юркевич.

«Сьогодні ми схиляємо голови перед святою пам’яттю полеглих, одночасно віддаючи шану живим учасникам тієї далекої війни і сучасної, які своїм ратним подвигом, самовідданою працею забезпечили нам Велику Перемогу у далекому 1945-му та відстоюють незалежність і територіальну цілісність України нині. 22 червня навіки залишиться в нашій пам’яті як День Великої Скорботи...»,- зазначила Алла Воробйова.

         Всі присутні вшанували пам'ять жертв війни хвилиною мовчання.

З кожним роком все менше і менше стає тих хто на свої очі бачив ті події, приймав в них участь та зі зброєю в руках захищав рідну землю, але пам'ять про них буде вічно жити у наших серцях та передаватиметься з покоління в покоління.

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

 

Всі новини →