Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Проведено нараду з питань дотримання сільськогосподарськими підприємствами району правил пожежної безпеки в період збиральної кампанії

11/06/2019

11 червня 2019 року заступником голови Миколаївської районної державної адміністрації Оленою Івановою  проведена нарада з питань дотримання сільськогосподарськими підприємствами району правил пожежної безпеки в період збиральної кампанії.

В нараді взяли участь: головний інспектор Миколаївського РС ГУ ДСНС України в Миколаївській області Максим Аралін, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новоодеського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Михайло Микитенко, лісничий Андріївського лісництва Володимир Загамула, керівники та спеціалісти сільгосппідприємств, пасічники району.

На нараді розглядалися такі  питання:

1.                Про дотримання сільськогосподарськими підприємствами району правил пожежної безпеки в період збиральної кампанії.

2.                Про дотримання вимог чинного законодавства України, санітарних норм, регламентів при застосуванні пестицидів та агрохімікатів в сільському господарстві.

3.                Про забезпечення пожежної безпеки протягом           пожеженебезпечного періоду в Андріївському лісництві.

Заслухавши та обговоривши інформацію доповідачів, були прийняті відповідні доручення, які будуть доведені до відповідальних виконавців.

 

Всі новини →