Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Онлайн-опитування: Роботодавці Миколаївщини можуть заявити про потребу в кадрах на перспективу

04/06/2019

Сьогодні, 3 червня, розпочалося анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2020 рік, запроваджене державною службою зайнятості. Заповнити анкети можна у «Персональному кабінеті» на сайті установи mik.dcz.gov.ua у розділі «Опитування». Звертаємо увагу, що сервіс доступний для роботодавців, які зареєструвалися в службі зайнятості, та мають логін і пароль для входу в персональний кабінет. За додатковою інформацією щодо реєстрації у персональному кабінеті та заповненні анкети можна звернутися до найближчої філії Миколаївського обласного центру зайнятості або міського центру зайнятості.

«Кожен роботодавець має ситуативний і перспективний план кадрового забезпечення, ситуативні потреби роботодавців ми вже бачимо по факту, аналізуючи базу наявних вакансій, і допомагаємо їх укомплектовувати. Інформація про перспективну потребу дозволить нам спрогнозувати ринок праці на наступний рік і завчасно зреагувати на його запити, – зазначив директор обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько. – Тож, запрошуємо всіх роботодавців області пройти онлайн-опитування».

Результати анкетування оброблятимуться фахівцями Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та будуть використані при розробці прогнозу потреби у працівниках на 2020 рік.

 Довідково: В опитуванні щодо потреби в працівниках на 2019 рік взяли участь 13 тис. роботодавців України, які повідомили про потребу в 46 тис. працівників. Найбільший попит є на водіїв, трактористів, слюсарів, швачок, електрогазозварників, токарів, електромонтерів, дорожних робітників, машиністів конвеєра, екскаватора, кранівників та інших.

 

Всі новини →