Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

НА ДОПОМОГУ ШКОЛЯРАМ У ВИБОРІ МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ.

11/02/2019

        З метою інформування та орієнтації школярів в професійному світі 8 лютого 2019 року Кир'яківську ЗОШ Миколаївського району відвідали спеціалісти Миколаївської районної філії МОЦЗ. Для учнів восьмих-десятих класів було проведено профорієнтаційний захід «Вибір професії – життєвий вибір».

        Заступник директора Миколаївської РФ Кристина Висоцька розповіла школярам про те, що обласною службою зайнятості запроваджено комплексний профорієнтаційний супровід учнів випускних класів шкіл області, починаючи з 8 класу і до закінчення школи. Розпочата багатоетапна робота з анкетування учнів 8-х класів з метою визначення напрямків професійної діяльності, які цікавлять школярів та проведення профорієнтаційних уроків. Також підкреслила, що для того щоб майбутній фах був справді свідомим і вільним, необхідно враховувати принаймні три фактори: інформованість про світ професій, знання своїх особистих схильностей, уміння співвідносити особисті риси з вимогами, які пред’являють професія і спеціальність.

        За результатами зустрічі учні пройшли профорієнтаційне тестування для визначення професійних здібностей та допомоги у виборі майбутньої професії.

        В цілому захід пройшов в атмосфері щирості, довіри, активної дискусії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини →