Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Вітання до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

09/11/2018

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

         Сердечно вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх,  хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Високо ціную Ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без Вашої підтримки і розуміння, без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.  Завдяки Вам звершуються великі діяння! Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів.

         Працівникам культури випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.

         Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

Висловлюю глибоку подяку всім працівникам культури та аматорам народного мистецтва за самовіддану, подвижницьку працю. Хочу побажати Вам нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість  натхнення і життєвих перемог.

         Творчих Вам здобутків, миру, любові і злагоди, втілення найяскравіших творчих ідей, натхнення та процвітання у такій необхідній справі на благо духовного збагачення нашої держави.

 

Хай щастить Вам усім у творчості і особистому житті. Зі святом!