Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Участь в обласному форумі «Впровадження нових механізмів запобігання та протидії насильству за ознакою статі»

17/10/2018

17 жовтня 2018 року начальник служби у справах дітей Миколаївської райдержадміністрації Наталія Бичкова та заступник директора Миколаївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ксенія Шелаєва взяли участь в обласному форумі «Впровадження нових механізмів запобігання та протидії насильству за ознакою статі», який відбувся у Миколаєві в приміщенні готелю «Reikartz River».

В ході роботи форуму було обговорено низку важливих питань. Народний депутат України Ірина Луценко озвучила бачення стратегії України щодо запобігання та протидії насильству за ознакою статі, наголосивши, що сам факт проведення такого форуму показує: проблема сімейного насильства не залишається за зачиненими дверима, вона стає проблемою держави, адже саме з сім’ї починається наше суспільство.

Заступник міністра соціальної політки України Наталія Федорович довела до відома присутніх ключові положення нового законодавства у цій сфері, зокрема Закону України  «Про запобігання та протидію домашньому насильству», спрямованого на захист прав та інтересів осіб, які постраждали від такого насильства.

Обласний форум «Впровадження нових механізмів запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі» покликаний стати новим імпульсом до посилення роботи у Миколаївській області в сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

Всі новини →