Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

250-річчя села Петрово-Солониха

16/07/2018

Щороку  за традицією, 14 липня,  мешканці села Петрово-Солониха  відзначають  День села. Але саме у 2018 році вони відзначають 250-річчя.  В цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день мешканці, як завжди, радо зустрічають гостей.

Ввечері, на території  Петровосолониської  школи, зібрались місцеві жителі та гості від старого до малого.  Свято розпочалось з урочистого та святкового концерту.
          На святі пролунали поздоровлення  до односельчан від сільського голови Тетяни Каплі. Вона привітала усіх присутніх на святі та підкреслила, що як людина, так і кожне село та селище мають свою назву, своє життя, свою культуру, свій початок, свою історію.
І куди б не закинула нас доля, треба не забувати  про своє рідне  село.

Після концерту відбувся веселий гастрономічний ярмарок, де усі бажаючі мали змогу поласувати безкоштовною юшкою та придбати щось із великого вибору ласощів. Скуштувати  частування назбиралось чимало охочих. Для дітей було багато ігор. Також малеча розважалася, на встановлених до свята, дитячих атракціонах.
         Жителям та гостям села
не хотілося розходитись по домівках, адже радість та позитивні емоції сповнювали кожного, хто завітав цього дня в Петрово-Солониху. Святкування завершилось масовими гуляннями зі святковим феєрверком. 

Всі новини →