Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Свято Дня Національної поліції України

04/07/2018

В літній сонячний день, 4 липня,  в актовій залі о 10:00  Миколаївської райдержадміністрації відбулися святкові привітання, нагородження та концерт присвячені до Дня Національної поліції в Україні.

На заході були присутні:

- голова Миколаївської райдержадміністрації – Алла Воробйова;

- заступник голови Миколаївської районної ради – Ігор Мухарський;

- начальник Миколаївського районного відділу поліції – Барашковський Кирило Петрович;

- інспектор сектору кадрового забезпечення – Демчук Тетяна Юріївна;

- голова Миколаївського районного суду – Войнарівський Микола Миколайович;

- суддя Миколаївського районного суду – Шаронова Наталія Олександрівна.

З нагоди свята працівникам Національної поліції України лунало багато приємних та щирих слів  і побажань. Кращі представники своєї справи були нагороджені почесними грамотами та подяками з квітами для підтримання робочого енергійного настрою.

Святковий концерт, як завжди, був гарним і радісним, а своє мистецтво дарували аматори художньої самодіяльності Районного будинку культури та Кіровського сільського клубу: солісти -  Дар’я Лисогор, Ксенія Коваль, Ірина Довголюк, Євгеній Гелєвєр та народний вокальний ансамбль «Хорошее настроение».

Реформа української поліції стала взірцем проведення успішних демократичних реформ в Україні, а нові поліцейські вже отримали свою головну нагороду – високий рівень довіри українського суспільства. Поступово і впевнено, не словом, а ділом вони втілюють основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

Приємно відзначити, що у повсякденній роботі працівники поліції демонструють високий професіоналізм, мужність, відданість справі, Присязі та службовому обов’язку, залишаючись при цьому неупередженими та об’єктивними.

 

Всі новини →