Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Проведено перше засідання районної комісії по розгляду заяв і документів одержувачів фінансової підтримки

22/06/2018

Проведено перше засідання районної комісії по розгляду заяв і документів одержувачів фінансової підтримки, яка надається субєктам господарювання, що займаються виноградарством, садівництвом і хмелярством.

На розгляд комісії надано пакет документів від ТОВ «Фреш Беррі», щодо компенсації придбаних  та фактично висаджених садженців вишні сорту Уйфегертої Фюртеш на території Ковалівської сільської ради.

22 червня районною комісією у складі голови комісії – Іванової О.О. – заступника голови Миколаївської районної державної адміністрації, заступника голови комісії – Гарифулліної В.І – начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації, секретара комісії – Паланіци С.М. – головного спеціаліста з питань економічного та фінансово-господарського розвитку райдержадміністрації, Свічинського В.І. – начальника фінансового управління райдеожадміністрації, Варламової І.В. – головного агронома корпорації «Миколаївсадвінпром», проведено обстеження насаджень вишні на території Ковалівської сільської ради, складені відповідні акти та підготовлено пакет документів до Міністерства аграрної політики України для надання фінансової підтримки.

 

Всі новини →