Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Миколаївська районна державна адміністрація - За чисте довкілля!

20/04/2018

         У долі природи – наша доля, і ми повинні зробити усе для того, щоб допомогти рідній природі, щоб наше довкілля було чистим.

         Потрібно навчитися розглядати природу не як безкінечний ресурс, а як безцінний дарунок людству, котрий вимагає дбайливого ставлення.

         День довкілля – це нагода кожному продемонструвати громадянську позицію, небайдужість до стану навколишнього середовища, зрештою, повагу та любов до рідної країни. Хорошою нагодою показати рівень своєї екологічної свідомості є участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля».

         В цей день кожен може зробити внесок у покращення навколишнього середовища: прибрати у дворі свого будинку чи посадити дерево.

         Тільки спільними зусиллями ми зможемо зберегти красу та неповторність рідної землі.

         Тому сьогодні, 20 квітня 2018 року, працівники Миколаївської райдержадміністрації долучилися до цієї щорічної акції та прийняли активну участь.

         Учасники акції упорядкували най засмічений відрізок дороги Т1507 «Миколаїв-Парутине-Очаків». Працівникам вдалося привести у належний санітарний стан дану територію, відтепер вона має  приємний вигляд та радує око оточуючих.

 

Всі новини →