Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Cтраховий агент - чи «експерт з керівництва ризиками»

19/04/2018

На цьому тижні в приміщенні Миколаївського районного центру зайнятості відбувся Тренінг для фахівців Миколаївського РЦЗ з представником страхової компанії "Метлайф".

Представник страхової компанії Ольга Вишневська презентувала престижну професію – страхового агента.

У світі страховий бізнес вважається перспективним нарівні з банківським, а кожен крок людини супроводжується страховим полісом. На жаль, наші громадяни повільно, але починають розуміти необхідність страхування майна, здоров’я та навіть життя. Звідси випливає необхідність активного розвитку страхового бізнесу в Україні.

Багато шукачів роботи, продивляючись шпальта газет або інтернет-сайти із працевлаштування, залишають поза увагою вакансію страхового агента. Одні цю роботу вважають непрестижною або несерйозною, інші не розуміють, чим взагалі займається страховий агент. А між іншим, професія агента має величезний потенціал, зокрема, для страхового ринку України.

Ця професія є втіленням усіх сучасних тенденцій розвитку бізнесу. Фактично, страховий агент — це «експерт з керівництва ризиками» і його головне завдання — забезпечити безпеку та заощадити гроші клієнта.

 

Всі новини →