Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання місцевої комісії з проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту на території Миколаївського району

19/04/2018

19 квітня 2018 року відбулось засідання місцевої комісії з проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту на території Миколаївського району.

         На засіданні були присутні члени комісії: завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської райдержадміністрації Чернова І.М.; т.в.о. начальника Миколаївського районного сектору ГУ ДСНС України у Миколаївській області Пасєка А.М.; провідний інспектор Миколаївського районного сектору ГУ ДСНС України у Миколаївській області Барабаш М.В.; начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ковтун В.С.; начальник відділу житлово-комунального господарства і інфраструктури райдержадміністрації Паскалова С.В.; головний спеціаліст сектору з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Федорів Ю.В.; головний спеціаліст сектору містобудування та архітектури райдержадміністрації Христенок О.В.

         На порядок денний було винесено питання про стан готовності та результати технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту на території Миколаївського району.

          Заслухавши та обговоривши інформацію, комісією прийняті відповідні рішення, які будуть доведені до відповідальних виконавців.

 

Всі новини →