Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Виїзд робочої групи на територію Безводненської сільської ради з метою проведення позапланових перевірок дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки

13/04/2018

        13 квітня 2018 року, на виконання доручення голови облдержадміністрації від 02.04.2018 № 556-02-16-18, відбувся виїзд робочої групи на територію Безводненської сільської ради для обговорення проблемних питань щодо виконання вимог законодавства у сферах пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту у торговельних підприємствах (торговельні центри, багатофункціональні будинки і комплекси), культурно-видовищних та дозвіллєвих закладах, дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах, закладах охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням на території Миколаївського району.

      Під час виїзду проведено обстеження закладів соціальної інфраструктури: Безводненської ЗОШ І-ІІІ ст. та Безводненського ДНЗ.

 

      По результатам перевірок Миколаївським районним сектором ГУ ДСНС України у Миколаївській області буде складено акти та приписи про усунення виявлених порушень.

       Робочою групою складаються плани усунення недоліків, виявлених під час перевірки.

       Робота триває, наступний виїзд згідно графіку: 24.04.2018 − Миколаївська центральна районна лікарня; 07.05.2018 – Степівська сільська рада.

 

 

 

Всі новини →