Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

В райдержадміністрації відбулось чергове засідання місцевої комісії ТЕБ і НС при Миколаївській райдержадміністрації

21/02/2018

    Відповідно до затвердженого Плану роботи, 21 лютого 2018 року під головуванням заступника голови Миколаївської райдержадміністрації Олени Іванової проведено чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській райдержадміністрації.

       Так, з метою виконання доручення голови Миколаївської облдержадміністрації від 05.02.2018 № 524/0/05-60/3-18 першим на порядку денному розглянуто питання щодо підведення підсумків роботи Миколаївської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області за 2017 рік.

         Також, на засіданні розглянуто ряд важливих питань:

-         про організацію проведення комплексних перевірок захисних споруд цивільного захисту, розташованих на території Миколаївського району у 2018 році.

-         про створення, утримання та фінансування підрозділу місцевої пожежної охорони на території  Миколаївського району.

-         про хід виконання розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 16.02.2018 № 37-р «Про заходи щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків на території Миколаївського району». Стан гідротехнічних споруд на території району.

-         про епідемічну ситуацію із захворюваності на грип та інші ГРВІ серед населення Миколаївського району та заходи, спрямовані на зниження ризиків під час епідеміологічного сезону з грипу.

-         про організацію та проведення спеціальних об’єктових навчань (тренувань) з питань надзвичайних ситуацій суб'єктами господарювання Миколаївського району на 2018 рік.

-         про організацію виконання комплексу заходів з гуманітарного розмінування території та акваторії Миколаївського району у 2018 році.

 

         Заслухавши та обговоривши інформацію по кожному питанню, комісією прийняті відповідні рішення, які будуть доведені до відповідальних виконавців.

 

 

Всі новини →