Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядуванняя урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

08/12/2017

День місцевого самоврядування в Україні святкується вже 17 років поспіль, з набуття чинності відповідного Указу Президента. 7 грудня - дата не випадкова, адже у 1990 році, ще до становлення української незалежності, Верховна Рада УРСР ухвалила Закон «Про місцеве самоврядування». З тих пір воно вважається основою влади народу, базою для розвитку громадянського суспільства, інструментом вирішення як локальних, так і державних проблем. Сьогодні органи місцевого самоврядування зазнають численних трансформацій, перед ними стоїть безліч абсолютно нових завдань та викликів, тому свято набуло особливого значення.
Тож, і в Миколаївському районі відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. В цьому році захід пройшов в інакшому форматі, адже у районі створено уже чотири об’єднанні територіальні громади. Депутати різних рівнів, працівники апарату, сільські голови, ветерани
органів місцевого самоврядування та інші представники місцевої влади зібралися у сесійній залі райради.
Свято відкрив голова районної ради Юрій Піньковий. Він привітав усіх присутніх, висловив подяку людям, робота яких пов’язана з місцевим самоврядуванням. Відзначив сільських голів, секретарів органів місцевого самоврядування, очільників ОТГ, депутатів районної та сільських рад, працівників виконкомів, ветеранів, котрі заклали міцний фундамент для розвитку самоврядування у нашому районі.
Перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Бродецький також висловив подяку представникам
місцевого самоврядування, згадав депутатські корпуси попередніх скликань, відзначив, що кожне з них мало своє «обличчя». На його думку, у сьомого скликання воно найбільш енергійне, жваве, емоційне, а це є свідченням активної роботи та прагнення до покращення життя мешканців району. Згадав про людей, котрі вже пішли у Вічність, перед цим чимало зробивши добрих справ для нашої великої громади - Козиря Ю. Б. та Чайку В. С..

Звичайно, не обійшлося без традиційної церемонії нагородження. Двоє працелюбних та досвідчених працівників виконавчого апарату районної ради, а саме: Кравець Наталія Вікторівна - начальник відділу організаційно-контрольної роботи та Сурант Тетяна Валеріївна - начальник загального відділу відзначені Почесними грамотами Миколаївської обласної ради. Велика група представників районних організацій та установ, депутатів районної та місцевих рад, ветеранів місцевого самоврядування нагороджені Почесними грамотами районної ради.
Яскраві, емоційні вокальні та танцювальні подарунки для учасників дійства підготували аматори району, а на завершення - загальне фото на згадку.

 

Всі новини →