Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Привітання з Днем місцевого самоврядування!

07/12/2017

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай це свято об'єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими!

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого району і держави. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.

         Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами – майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів.

         Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

   Сердечно бажаю усім, хто працює на благо  громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам  сили та наснаги.

Зі святом Вас!

Всі новини →