Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Привітання з Днем Збройних Сил!

06/12/2017

Шановні військовослужбовці, захисники Української держави!

         6 грудня – День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків, виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.

     У цей святковий день з вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, хто сьогодні захищає державу, забезпечує мир і спокій наших громадян. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто віддав своє життя в ім’я  свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність тих, хто нині зміцнює обороноздатність країни!

     Прийміть слова щирої вдячності за ваш нелегкий, але такий благородний труд!

     Бажаю всім українським військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань!

 

Перший заступник

голови райдержадміністрації                                                             О.О. Бродецький

 

 

Всі новини →