Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства

20/11/2017

18 листопада 2017 року у Степівському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства, у яких взяла участь голова райдержадміністрації Алла Воробйова, директор ДП «Племрепродуктор «Степове» Ольга Ільчева, працівники галузі, представники громадськості, жителі села.

Вітаючи працівників сільськогосподарської галузі, голова райдержадміністрації Алла Воробйова висловила щиру подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва. «Ваша робота нелегка, але дуже важлива. – наголосила очільник району, - адже наша держава живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю. Нехай ваша віддана праця і надалі служить на користь державі, на благо  нашої славної Миколаївщини».  Вона  побажала успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя, мирного неба, добробуту та злагоди. За  сумлінну і плідну працю, вагомий особистий  внесок в нарощування обсягів виробництва сільськогосподарської продукції та з нагоди свята, голова райдержадміністрації нагородила Грамотами  кращих працівників підприємства.  

З привітальним словом, також звернулась Ольга Ільчева, яка подякувала за здобутки та успіхи, підкреслила, що своєю невтомною звитяжною працею аграрії створюють перспективи для розвитку галузі, збереження українського села, також з нагоди свята відзначила кращих працівників, благородна праця яких є джерелом достатку і життєвої впевненості, стержнем незалежності нашої країни.       

З Днем працівників сільського  господарства  святковим концертом  всіх присутніх привітали творчі колективи  Степівського будинку  культури.

Всі новини →