Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Миколаївський РЦЗ продовжує розширювати коло соціальних партнерів

17/11/2017

Співпраця Миколаївського РЦЗ з Ольшанською виправною колонією №53 триває вже багато років. Метою співпраці являлось здійснення громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених, надання допомоги в соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання. Засуджені ознайомлюються з умовами реєстрації в центрах зайнятості, отримують роз’яснення щодо ряду послуг, які надає служба зайнятості тим шукачам роботи, що звернулись по допомогу після повернення з місць відбування покарання.

          Але відбування покарань забезпечує велика кількість працівників та службовців. Саме цьому питанню була присвячена зустріч директора Миколаївського РЦЗ Олександра Ткачука з керівництвом Ольшанської виправної колонії №  53. Представники закладу надали перелік вакантних посад, розповіли про специфіку вимог до претендентів на ці посади.

            В результаті зустрічі була підписана «Угода про співпрацю» між Миколаївським районним центром зайнятості та Ольшанською виправною колонією №53.

         Мета співпраці, це надання інформаційної, консультаційної та правової допомоги з питань зайнятості населення, організація заходів, спрямованих на підвищення мотивації до праці та попередження безробіття серед осіб, звільнених з місць відбування покарання, прийняття участі в організації спільних заходів.

Всі новини →