Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Олексій Савченко доручив перевірити всі об'єкти області, де постійно або тимчасово перебувають діти

20/09/2017

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко доручив перевірити всі об'єкти області, де постійно або тимчасово перебувають діти. Про відповідне розпорядження очільник області повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«У зв’язку з жахливою трагедією в одеському таборі, доручив ретельно перевірити всі об’єкти на території Миколаївщини, де постійно або тимчасово перебувають діти. Сьогодні мої профільні заступники провели декілька нарад, довели до установ і організацій відповідні завдання і вимоги. Особлива увага – дотриманню правил і заходів з протипожежної безпеки», - написав Олексій Савченко.

Так, управлінню з питань надзвичайних ситуацій ОДА спільно з ГУ ДСНС України у Миколаївській області до 1 жовтня доручено розробити та подати план заходів щодо пожежної безпеки на об'єктах з постійним або тимчасовим перебуванням дітей.

Головам РДА, міським, селищним головам, керівникам територіальних органів міністерств, підприємств запропоновано розробити відповідні плани заходів безпеки на об'єктах з постійним або тимчасовим перебуванням дітей та довести їхній зміст і терміни виконання до виконавців. Також провести розрахунок коштів, необхідних для виконання протипожежних заходів. 

 

Всі новини →