Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації

07/08/2017

07 серпня 2017 року проведено чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації О. О. Іванової.

На засіданні розглянуто низку важливих питань, з метою недопущення виникнення на території Миколаївського району надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а саме:

1.       Про забезпечення пожежної безпеки в пожежонебезпечний весняно-літній період 2017 року на території Миколаївського району. Вжиття невідкладних заходів з мінімізації ризиків виникнення пожеж, посилення техногенної та пожежної безпеки на території району в пожежонебезпечний весняно-літній період 2017 року.

2.     Про посилення заходів профілактики щодо недопущення загибелі та травмування людей на території Миколаївського району.

3.     Про стан протипожежного водопостачання в Миколаївському районі.

4.     Про організацію роботи по забезпеченню протипожежного захисту під час підготовки, збирання врожаю хліба та заготівлі грубих кормів у Миколаївському районі.

5.     Про стан створення місцевого та об’єктових матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

6.     Про хід реалізації районної Програми створення страхового фонду документації на період 2011 - 2017 років.

 З вказаних вище питань комісією було прийнято відповідні рішення, які доведені до відповідальних виконавців.

 

Всі новини →