Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Підсумки роботи за липень 2017 року

07/08/2017

07 серпня 2017 року в приміщенні Миколаївської райдержадміністрації відбулася апаратна нарада, яку провела голова райдержадміністрація  Алла Воробйова за участю голови районної ради Юрія Пінькового, керівників структурних підрозділів  райдержадміністрації, керівників комунальних служб та держустанов, представників органів місцевого самоврядування. 

На початку наради голова районної державної адміністрації  Алла Воробйова,ознайомила присутніх з головними подіями які відбулись на території Миколаївського району у липні місяці, з порядком денним загальної апаратної наради, зупинилась на основних завданнях, які необхідно вирішити у серпні 2017 року.

Під час наради керівники закладів та установ звітували про проведену роботу за липень  місяць. Мова, зокрема, йшла про підвищення ефективності діяльності закладів освіти, культури, охорони здоров’я в галузі раціонального використання бюджетних асигнувань. На цьому акцентував увагу начальник фінансового управління райдержадміністрації Володимир Свічинський, який  поінформувала про виконання планових показників дохідної та видаткової частин районного бюджету. 

Начальник Миколаївського відділення Очаківської ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області Тетяна Кас`янова, повідомила про рівень надходжень податків до місцевих бюджетів та підвищення фінансової спроможності місцевих бюджетів за звітний період. Та наголосила на підвищенні ефективності формування доходів місцевих бюджетів, що призведе до збільшення обсягів місцевих бюджетів і сприятиме підвищенню їх впливу на хід соціально-економічного розвитку району.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Олена Завгородня,  доповіла про проведену роботу за липень 2017 року, найбільшу увагу звернула на проведені підготовки до нового 2017/2018 навчального року. Доповіла про забезпеченість підручниками учнів та про хід оздоровчого процесу на території району.

         Начальник управління соціального захисту райдержадміністрації              Анна Пінькова  доповіла, що здійснюється контроль щодо виплати заборгованості із заробітної плати та виплати поточної зарплати на підприємствах району та про стан призначення субсидій на придбання твердого палива та скрапленого газу.

Директор Миколаївського районного центру зайнятості Олександр Ткачук, доповів про стан ринку праці  та сприяння у працевлаштуванні  безробітних, надання соціальних послуг в Миколаївському районі.

Начальник відділу агропромислового розвитку, Валентина Гарифулліна повідомила про завершення збирання ранніх зернових та зернобобових культур нового урожаю. Всього намолочено 160207 тонн зерна, що є дуже хорошим показником по нашому району. Також повідомила, що господарства проводять на звільнених площах підготовку грунту під посів озимих сільськогосподарських культур урожаю 2018 року.

 Військовий комісар Миколаївського районного військового комісаріату Сергій Малько доповів присутнім про підсумки призову на  контрактну службу за липень 2017 року. Звернувся до  селищного, сільських голів з проханням продовжити інформаційно-роз`яснювальну роботу, щодо проходження військової служби на  контрактній основі протягом 2017 року та розпочати інформаційно-роз`яснювальну роботу серед військовозобв`язаних, щодо строкової служби у вересні 2017 року

Заступник голови Олена Іванова звернула увагу голів об’єднаних територіальних громад, щодо участі в засіданнях штабу щодо підготовки до опалювального сезону 2017/2018, яке відбувається щомісяця. Також повідомила про необхідність проведення аналізу питної води в селищній, сільських радах та щодо ліквідації відходів, сміттєзвалищ в межах сільських рад.

      Завершуючи загальну апаратну нараду Алла Воробйова підвела підсумки наради та звернула увагу на необхідність порозуміння та належної співпраці з селищним, сільськими головами, наголосила на потребі працювати в звичному режимі, акцентувала увагу на першочергових завданнях, які сьогодні стоять перед органами влади, надала ряд протокольних доручень та побажала усім вдалого робочого тижня.

 

Всі новини →