Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

На сторожі рідного краю...

07/08/2017

         4 серпня 2017 року в святковій актовій залі Миколаївської райдержадміністрації зібралися працівники Миколаївської райдержадміністрації та Миколаївської районної ради, щоб привітати працівників Національної поліції України з професійним святом, яке було започатковано ураховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку…» згідно з Указом Президента України «Про День Національної поліції України» від 9 грудня 2015 року.

         На святі були присутні народний депутат України – Борис Козир, голова Миколаївської райдержадміністрації – Алла Воробйова, голова Миколаївської районної ради – Юрій Піньковий, які висловили найщиріші привітання та побажання успіхів звучали, міцного здоров'я, неперевершеного професіоналізму, впевненості у власних силах, благополуччя і сімейного щастя та в знак ефективної професійної роботи кращим працівникам поліції вручили Подяки.

Святковий настрій заходу присутнім дарували артисти художньої самодіяльності Миколаївського району: солістка Районного будинку культури -  Ксенія Коваль, Даша Лисогор, солістка Улянівського сільського клубу – Лариса Бордя та вокальний ансамбль «Ягари» Нечаянського  будинку культури.

Щиро зичимо працівникам Національної поліції України щастя, міцного здоров’я, благополуччя та професійних успіхів. Бажаємо наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Вітчизною!

 

Всі новини →