Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

День медичного працівника в Миколаївському районі

15/06/2017

        Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі і медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя. Напередодні свята, 15 червня 2017 року, на базі центральної районної лікарні відбулися урочисті заходи до Дня медичного працівника участь у них взяла  голова райдержадміністрації Алла Воробйова, народний депутат Борис Козир та медичні працівники району.
   
      Пролунали слова подяки усім працівникам галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю, так, як професія медичного працівника не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості, а підтвердженням того є щасливі очі матерів, сміх дітей та тисячі врятованих життів.

          Зокрема Алла Воробйова зазначила, що важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю  працею повсякчас вони демонструють приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Своєю добротою, знаннями та досвідом повертають тисячі людей до повноцінного життя. Вона подякувала медикам району за невтомну роботу та побажала більше уваги і добрих слів подяки від пацієнтів, менше негараздів і труднощів у їхній роботі, миру, достатку і благополуччя родинам.

     В рамках заходу за самовіддану і сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоровя Миколаївського району та з нагоди Дня медичного працівника кращих медичних працівників було нагороджено Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

Всі новини →