Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Інформація про консалтинговий центр з питань підприємництва у Миколаївській області

22/05/2017

            Відповідно до Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Миколаївській області  на базі  Регіонального фонду підтримки підприємництва функціонує консалтинговий центр з питань підприємництва, в тому числі через мережу  дистанційних консультаційних центрів.

          Мета діяльності центру: розвиток малого підприємництва на території Миколаївської області шляхом підвищення рівня інформаційної підтримки підприємців та осіб, які бажають відкрити власну справу.

Порядок роботи консалтингового центру:

1.     Запити на отримання консультації клієнти можуть надавати через електронну пошту (mk.rfpp@gmail.com) або телефон «гарячої лінії» - (0512)37-67-86, розміщених на сайті Регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області (www.consult-centr.com.ua).

2.      Консультування може здійснюватися також через мережу дистанційних консультаційних центрів, яка надає послуги з консультування, що здійснюються в режимі відеоконференції в програмі Scype.

3.     Отримувачами послуг дистанційного консультування можуть бути:

-         юридичні особи – суб’єкти малого підприємництва;

-         фізичні особи - підприємці;

-  громадяни, які бажають займатися підприємницькою діяльністю на території Миколаївської області.

4.     Послуги дистанційного консультування надаються 2 рази в тиждень протягом 2 годин: кожен вівторок та четвер з 14.00 до 16.00.

5.     Компетентні експерти, ведучі бізнес-консультанти Регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області надають послуги консультування з питань:

-   відкриття підприємництва;

-   ведення підприємницької діяльності (менеджмент, маркетинг, фінанси, оподаткування і т.д.)

-   закриття власного бізнесу.

6.     Запити на консультації опрацьовуються в порядку звернень, рекомендований час проведення консультації - 15 хв.

Запити на консультування здійснюються в міських та районних бібліотеках, які обладнані необхідним програмних забезпеченням та підключені до мережі дистанційних консультаційних центрів. 

Всі новини →