Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Відбулося засідання районного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення у осінньо-зимовий період 2016/2017 року

04/01/2017

За даними Українського гідрометеорологічного центру з метеорології, у зв'язку з вторгненням арктичного повітря на території Миколаївської області з 06.01.2017 року  по 08.01.2017 року очікуються складні погодні умови.

У зв’язку з цим  04.01.2017 року головою Миколаївської районної державної адміністрації  Аллою Воробйовою було терміново зібрано районний штаб із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення у осінньо-зимовий період 2016/2017 року.

На штабі розглядалося питання щодо забезпечення організації розчистки доріг, розгорнення пунктів обігріву, забезпечення їх медикаментами та продуктами харчування.

Головою було наголошено на необхідність приведення в готовність наявних сил та засобів, які можна задіяти для протидії непогоді, вжиття заходів щодо безперебійної роботи об’єктів газо - та електропостачання, а також готовності лікарських закладів до прийому постраждалого населення та надання їм першої медичної допомоги.

Всі новини →