Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Шановна громадо Миколаївського району!

31/12/2016

 

Рік, що минає для громади Миколаївського району був складним та напруженим, насиченим подіями, змінами, радощами та журбою. Він подарував нам новий професійний і життєвий досвід і можна з впевненістю сказати, що прожитий він не дарма. Вперше за багато років нам вдалось завдяки бюджетній децентралізації мати можливість спрямувати 13 млн.грн. в бюджет розвитку.

За ці кошти багато що зроблено, це і придбання новеньких шкільних автобусів, заміна вікон, котлів, капітальний та поточний ремонт систем опалення в загальноосвітніх школах району. Для Центральної районної лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги придбано медичне обладнання, холодильники, комп'ютери, принтери, кондиціонери та багато іншого. Не залишились без уваги і заклади культури.
         Багато зроблено але, ще більше потрібно зробити. Впевнена, що завдяки цілеспрямованості та наполегливій праці нам вдасться змінити наше з Вами життя на краще. Ті виклики життя, які готує нам 2017 рік повинні нас згуртувати і зробити сильнішими та мудрішими.

         Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, аби в новому році щасливих людей стало більше.
         Хай надія і віра в себе і свої сили надихає на здійснення найзаповітніших мрій.
          Нехай збудеться все задумане. Бажаю всім вам, аби новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні. Успіхів вам, щастя і благополуччя!

 

З повагою

голова районної

державної адміністрації                                                             А.В.Воробйова