Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Вічна пам’ять! Світла пам’ять!

13/11/2016

Уже втретє чорним вороном прилетіла з фронту, із зони проведення антитерористичної операції, похоронка до нашого району…

11 листопада ц. р. загинув під час обстрілу на Світлодарській дузі під Дебальцевим наш земляк ПОДЛІПНЮК Андрій Іванович.

Подліпнюк А. І. народився 10 грудня 1976 року у місті Миколаїв. Закінчив миколаївську школу № 60, затим - Миколаївський національний аграрний університет, отримав фах інженера-механіка. До війни займався підприємницькою діяльністю. Разом із мамою проживав у селі Сливине Миколаївського району. Був для неї найкращим у світі сином - добрим, працелюбним, люблячим. Його шанували і поважали односельці, друзі. Він не дожив місяць до свого сорокового дня народження, планував побувати вдома…

13 листопада 2016 року громада Миколаївського району попрощалась з нашим Героєм. На тій війні Андрій був майже з самого початку. Рік воював у 37-ій бригаді, як мобілізований, а затим, за контрактом, був зарахований до підрозділу спецпризначенців у складі 54-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України. Був старшим на одній із передових позицій поблизу Дебальцевого. Був хоробрим і разом з тим розсудливим, в усьому полюбляв порядок та дисципліну. Був наставником для молодших побратимів, цінував дружбу, був надійним товаришем, людиною веселої вдачі… Бойові побратими називали його «Друг Мамай».

Провести воїна у останню путь зібралася уся громада Надбузької сільської ради. Вшанували пам’ять Подліпнюка Андрія Івановича і представники влади: голова облдержадміністрації Олексій Савченко, голова обласної ради Вікторія Москаленко, голова райдержадміністрації Алла Воробйова, голова районної ради Юрій Піньковий, військовий комісар Миколаївського району Сергій Малько, Надбузький сільський голова Олена Колодієнко, депутати районної та сільської рад, військовослужбовці.

Природа плакала разом із людьми… Холодний вітер змішував краплини дощу зі сльозами учасників сумної процесії, які у прощальному слові висловлювати глибоку вдячність герою. Невимовне горе матері - Любові Федорівні, рідних та близьких, для яких Андрій назавжди залишиться в серцях. Уся громада району поділяє їх горе. Подліпнюк Андрій пожертвував собою заради мирного життя, заради єдності і процвітання нашої держави, заради того, щоб у нас було щасливе майбутнє. Його героїзм - приклад для молодого покоління, для усіх, кому небайдужа доля нашої неньки України.

Пам’ятати воїна - священний обов’язок. Бо саме за мирне небо над нами він віддав своє життя.

Вічна пам’ять герою! Світла пам’ять…

Миколаївська райдержадміністрація, Миколаївська районна рада глибоко сумують з приводу загибелі учасника бойових дій в антитерористичній операції на сході України ПОДЛІПНЮКА Андрія Івановича і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного.

 

Всі новини →