Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Змінилося керівництво підприємства «ЮГцемент» філії ПАТ «Дікергофф Цемент Україна»

23/12/2015

На початку грудня ц. р. в керівництві підприємства «ЮГцемент» філії ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» (так називається колишній Ольшанський цемзавод) стались зміни в керівництві.

Федір Миколайович Петренко, який керував підприємством з лютого 2011 року, отримав інше призначення. Варто зазначити, що Ф. М. Петренко користувався великою повагою у районі, бо завжди допомагав і підтримував заклади освіти, культури, лікарні, напрацьований значний досвід взаємодії із волонтерськими організаціями, які підтримують наших захисників у зоні АТО. Саме на цьому зробили наголос голова райдержадміністрації Алла Воробйова, перший заступник голови РДА Олексій Бродецький, висловлюючи велику подяку та шану Федору Миколайовичу від районної громади.

У свою чергу, Ф. М. Петренко представив свого наступника. Віднині директором підприємства з виробництва цементу у районі є Андрій Васильович Навроцький, який має певний досвід роботи у цій галузі. До нового призначення обіймав посаду заступника начальника служби технічного сервісу ПАТ «Волинь-цемент». А. В. Навроцький - 30.09.1980 року народження, уродженець міста Дрогобич Львівської області, освіта вища інженерно-технічна, одружений, має двох дітей - сина та доньку.

Познайомившись з новопризначеним керівником «ЮГцемент» філії ПАТ «Дікергофф Цемент Україна», представники районної влади висловили впевненість, що тісна співпраця, взаєморозуміння триватимуть й надалі вже з новим директором. Адже, основний аспект цієї співпраці - економічна стабільність району, зростання добробуту мешканців.

Всі новини →