Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Сесія Березанської селищної ради

23/04/2024

23 квітня під головуванням селищного голови Валерія Хоміцького відбулася ХLІХ сесія Березанської селищної ради VIII скликання. В роботі взяли участь 17 депутатів селищної ради, старости округів, посадові особи виконавчого комітету, за присутності начальника управління цифрового розвитку Миколаївської районної військової адміністрації Інни Токар.

Розпочалося сесійне засідання хвилиною мовчання, присутні вшанували пам'ять загиблих захисників України, які віддали своє життя, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність.

На пленарне засідання винесено 24 проєкта рішень, що стосуються економічного і соціального розвитку громади, а також рішення з питань земельних відносин.

Впродовж засідання депутати розглянули та прийняли рішення: про затвердження проєктно-кошторисної документації, про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Березанської селищної ради, про надання дозволу на списання майна комунальної власності, про передачу майна в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Крім того були внесені зміни до рішення позачергової XLVI сесії VIII скликання від 30.11.2023 року №10 Про затвердження комплексної Програми «Турбота» Березанської селищної ради на період 2024-2025 роки, про продовження дії Програми підтримки та розвитку молоді Березанської селищної ради на 2022-2023 роки та Програми розвитку фізичної культури і спорту в Березанській селищній раді на 2019-2022 роки строком на один рік, про внесення змін до рішення Березанської селищної ради від 13.07.2023 р. № 3 «Про порядок звільнення громадян від сплати за надання соціальних послуг в «Центрі з надання соціальних послуг» Березанської селищної ради.

Наприкінці засідання розглянули блок земельних питань.

Всі питання порядку денного попередньо розглядалися та обговорювалися на засіданнях постійних комісій, прийняття рішень відбулось у конструктивному руслі.

 

Всі новини →