Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Завершальний етап Програми «Школа соціальної роботи»

23/04/2024

З 15 по 19 квітня відбувся завершальний етап Програми «Школа соціальної роботи», започаткованої Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Швеції та в партнерстві з Міністерством соціальної політики України. У Програмі брали участь соціальні працівники із Дніпропетровської, Сумської, Чернігівської та Миколаївської областей. Наш Миколаївський район представляла Коблівська ТГ.

Останній етап навчань – етап стажування, відбувся у гостинному місті Івано-Франківськ. Спеціалісти з різних регіонів України обмінювались досвідом, найкращими практиками та інноваційними рішеннями своєї роботи, яка направлена на модернізацію системи надання соціальних послуг. Спільною метою даного проєкту є забезпечення ефективності та доступності цих послуг для кожного мешканця наших територіальних громад.

Радо зустрів гостей Центр соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської міської ради. Після ознайомлення з роботою Служби у справах дітей учасники проєкту відвідали подібний комунальний заклад у селі Братківці. Окрім того, гості мали змогу взяти участь у майстер-класі «Плетіння вервиці», доторкнувшись до історії нашого народу.

Етап стажування у Івано-Франківську був корисним, пізнавальним, а головне – потрібним та вчасним. Попереду багато наполегливої праці та представлення учасниками Програми своїх індивідуальних проєктів щодо поліпшення соціальної роботи у громадах.

 

Всі новини →