Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Зустріч в м. Нова Одеса з жінками загиблих захисників, сім’ями військовослужбовців, що зникли безвісти або перебувають у полоні

11/04/2024

Всеукраїнська громадська організація «Об’єднання матерів і дружин Захисників України» проводить свою роботу по всій Україні та, зокрема, у Миколаївському районі. Організація опікується проблемами захисту сімей військовослужбовців та родин ветеранів російсько-української війни.

10 квітня представниками ГО «Об᾿єднання матерів та дружин захисників України” спільно з Миколаївським міським центром підтримки ветеранів війни, представниками місцевого самоврядування та держорганів в м. Нова Одеса проведено зустріч з жінками загиблих захисників, сім’ями військовослужбовців, що зникли безвісти або перебувають у полоні.

Метою зустрічі, крім ознайомлення присутніх з діяльністю громадської організації та проблемними питаннями, якими вона опікується, було надання індивідуальних консультацій психологом та юристом.

Оформлення пільг, отримання документів, спрощення комунікації між різними держструктурами – все це було в полі зору учасників зустрічі.

Всі новини →