Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

До відома сільгосптоваровиробників, які подали заявку про участь у програмі, направленій на відновлення ґрунтів, імовірно забруднених вибухонебезпечними предметами, та підтримку сільгоспвиробництва

10/04/2024

 Раніше повідомлялося, що Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) та Всесвітня продовольча програма (ВПП) розпочали програму підтримки сільгоспвиробників з розмінування та відновлення сільськогосподарських ділянок площею від 3 до 300 га, які постраждали від військових дій, починаючи з лютого 2022 року.

Малі фермери Миколаївського та Баштанського районів можуть подати заявку про участь у програмі через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 21 квітня 2024 року. 

За даним напрямком в Державному аграрному реєстрі вже подано значну кількість заявок, з яких більша частина потребує активізації шляхом нанесення електронного підпису.

Враховуючи вищезазначене та з метою розгляду поданих заявок, просимо усіх зацікавлених суб’єктів господарювання агропромислового комплексу невідкладно підписати подані заявки в ДАРі (особистий кабінет) https://www.dar.gov.ua.

Всі новини →