Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Новий освітній серіал на Дія.Освіта - Як стати ментором для школярів

09/04/2024

Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської РВА, щоб допомогти вмотивованим дорослим підтримати прагнення дітей вчитися та розвиватися в умовах війни, пропонує ознайомитись з новим освітнім серіалом на Дія.Освіта - Як стати ментором для школярів.

Ціль серіалу — підвищення рівня менторських навичок шляхом реального впливу на українську освіту за для допомоги молоді, яка зіткнулася під час війни з великою кількістю труднощів.

«Протягом 12 серій (тривалыстю приблизно 10 хвилин кожна) освітні експерти ознайомлять вас з основами взаємодії ментора й менті, розкажуть, що таке наставництво та яка роль наставника в житті дитини. Також ви дізнаєтеся:

- що таке менторство та яка роль наставника в житті дитини;

- як знання про роботу мозку можуть допомогти мотивувати дітей та сприяти їхньому розвитку;

- нові підходи в навчанні дітей і основи Нової української школи (НУШ);

 - що таке Нова українська школа (НУШ) та які завдання варто використовувати при роботі з дітьми.

У кінці перегляду педагоги й педагогині можуть скласти фінальний тест і отримати сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 0, 1 кредита ЄКТС.

Також серіал допоможе вам розвинути навички першої психологічної допомоги. Адже дітям, які перебувають у стані постійного стресу та тривоги через травматичні події, інколи складно впоратися з власними емоціями та переживаннями.

Будьте взірцем у сфері освіти — дивіться освітній серіал «Як стати ментором для школярів?» та допомагайте українським дітям самореалізуватися та мотивуйте їх у навчанні. Серіал доступний для перегляду за посиланням :https://osvita.diia.gov.ua/.../how-to-become-a-mentor-for...

Освітній серіал створено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України для платформи Дія.Освіта в межах реалізації Програми академічного менторства для студентів «СтудМентор» від ГО «Навчай для України», що впроваджується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансується Глобальним партнерством заради освіти (GPE).

Всі новини →