Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Святкуємо 30 річницю ветеранської організації Миколаївського району

24/03/2017

Свій тридцятирічний ювілей сьогодні, 24 березня, відзначає Миколаївська районна організація ветеранів України Миколаївського району. Святкувати визначну дату найактивніші її члени зібралися в актовому залі Миколаївської районної ради.

З вітальним словом звернулася до колег і всіх присутніх голова Миколаївської районної організації ветеранів України Миколаївського району Ольга Петрівна Чарушнікова, щиро подякувала усім членам ветеранської спільноти за їхні небайдужість, оптимізм, та бажання працювати, а районній владі – за порозуміння та тісну співпрацю, також на свято були запрошені: почесний громадянин Миколаївського району - Валентин Чайка; перший заступник голови Миколаївської райдержадміністрації – Олексій Бродецький, голова Миколаївської  районної ради  - Юрій Піньковий; заступник голови обласної ради ветеранів - Алла Алтухова.

Із ювілеєм винуватців свята привітав перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Бродецький. Ветеранам побажав залишатись такими ж активними, та працювати на благо району і передавати свій безцінний досвід молоді.

Також в ході урочистостей,  за  сумлінну і плідну працю, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди відзначення 30-річчя Миколаївської районної організації ветеранів України були нагороджені, представники ветеранських організацій Миколаївського району, подяками Миколаївської райдержадміністрації, Миколаївської районної ради, подяками від народного депутата Верховної ради України Бориса Козиря та голови Миколаївської обласної ветеранської організації.

Звучали теплі привітання для багаторічного очільника ветеранської районної організації Ольги Петрівни Чарушнікової. Ольга Петрівна 10 років очолює районну організацію ветеранів, віддаючи свою енергію, душевне тепло і увагу ветеранам війни і праці.

А після офіційної частини на ветеранів району очікував ювілейний концерт. Святкову атмосферу в залі створили відділ культури Миколаївської райдержадміністрації та вокальний ансамбль «Люба пісня» Веснянського будинку культури.