Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Дайджест новин від служби у справах дітей

25/04/2024

Розпорядженням начальника Миколаївської РВА Максима Кашуби на спільне проживання та виховання до прийомної сім’ї Кауцман влаштована дівчинка, яка перебувала в інтернатному закладі. Це вже четверта дитина в сім’ї. Цьому передувала тривала робота працівників Служби та прийомної мами. Бажаємо Вікторії Василівні витримки та наснаги.

Згідно з планом-графіком 24.04.2024 здійснено виїзд до Березанської та Коблівської громад з метою моніторингу умов влаштування, утримання, виховання та навчання дітей в чотирьох прийомних сім’ях: Жданових, Харченко, Сероветнік та Корольових-Рижикових.

За результатами поїздки складені акти обстеження.

Тісне спілкування та зворотній зв'язок з опікуваними родинами. Активно відпочивають та оздоровлюються в Артек-Закарпаття діти з будинку сімейного типу Коміних. Захоплююче дозвілля, масові заходи в стилі Артеку. Комфортні умови проживання та якісне збалансоване 5 разове харчування. А головне повна безпека дітей та спокій батьків. Все це завдяки державній програмі щодо організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

 

Всі новини →