Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Сесія Куцурубської сільської ради

04/04/2024

04 квітня відбулося засідання ХХХІХ сесії Куцурубської сільської ради ІІІ скликання під головуванням сільського голови Інни Копійки. У роботі сесії взяли участь 14 депутатів сільської ради, старости, керівники структурних підрозділів сільської ради та провідний спеціаліст управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Лілія Романюк.

Усі питання, що виносилися на розгляд сесії, попередньо були опрацьовані та погоджені на засіданнях постійних комісій сільської ради.

Засідання розпочала начальник фінансового відділу Наталія Лаврик, яка доповіла депутатам про необхідність внесення змін до сільського бюджету на 2024 рік.

Відповідно до порядку денного було затверджено Програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища у Куцурубській сільській раді на 2024-2026 роки.

Під час засідання депутати розглянули декілька земельних питань:

- про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки із земель комунальної власності в межах території Куцурубської сільської ради;

- про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Усі питання порядку денного були розглянуті депутатами та прийняті відповідні рішення по ним.

Засідання ХХХІХ сесії ІІІ скликання пройшло злагоджено та конструктивно.

 

 

Всі новини →