Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

17 квітня - День пожежної охорони!

17/04/2024

Шановні працівники пожежної охорони України!

Щиро вітаємо зі святом, присвяченим нелегкій і відповідальній професії, з днем сильних та мужніх людей – Днем працівників пожежної охорони України!

Професія пожежника завжди у центрі уваги через постійний ризик, небезпеку та щоденне виконання неможливого. А в умовах війни ваша робота набуває ще більшого значення, ще більших загроз для життя та подвигів.

Працівники пожежної охорони України стали справжніми героями в години атак ворога, рятування та евакуації людей, знищення чи пошкодження інфраструктури, в годину найважливіших потреб громадян. Ви прикладаєте надлюдські зусилля, щоб забезпечити безпеку українців, цілісність їх майна, наші міста та села від небезпечних пожеж.

У ці важкі часи, коли наша країна змушена боротися за свою незалежність та територіальну цілісність, ви дотепер стійко тримаєте свій фронт, кожен на своїй позиції, у своєму місті, селищі чи селі.

Хочемо висловити величезну подяку за вашу роботу! Бажаємо міцного здоров'я, наснаги, терпіння та невичерпної енергії в роботі.

Ви - наш захист, наша гордість, наші герої, і ми завжди будемо вдячні за вашу нелегку працю на благо нашої країни!

З повагою,

начальник Миколаївської РВА Максим Кашуба

Всі новини →