Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Запрошуємо абітурієнтів на навчання до закладів вищої освіти системи МВС

15/04/2024

 Головне управління Національної поліції в Миколаївській області запрошує всіх бажаючих вступити на навчання у заклади вищої освіти, що здійснюють підготовку поліцейських.

Вступ здійснюється за державним замовленням та після закінчення навчання кожен курсант гарантовано забезпечується робочим місцем поліцейського в структурі Національної поліції України з гідною заробітною платою.

Процес навчання за державним замовленням на денній формі навчання у закладах вищої освіти системи МВС передбачає безкоштовне навчання та матеріальне забезпечення державою кожного курсанта поліцейським одностроєм (форменим одягом), проживанням, харчуванням та медичною допомогою/лікуванням у відомчих закладах охорони здоров’я. Час навчання у закладах вищої освіти системи МВС зараховується до вислуги років у поліції. За бажанням кжен курсант вже після другого курсу може бути працевлаштований і отримувати грошове забезпечення.

Для ознайомлення з умовами вступу, вибору закладу та напрямку навчання необхідно перейти за посиланням на сайт https://osvita.np.gov.ua/index.php.

Заклади вищої освіти системи МВС підготовки поліцейських:

Національна академія внутрішніх справ; Харківський Національний університет внутрішніх справ;

Одеський державний університет внутрішніх справ;

Донецький державний університет внутрішніх справ;

Львівський державний університет внутрішніх справ;

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ; Більш детальна інформація знаходиться на сайті https://osvita.np.gov.ua/.

Для отримання будь-якої додаткової інформації щодо вступу до закладів вищої освіти системи Міністерства внутрішніх справ або на службу до лав Національної поліції України ви можете звернутись у робочі дні до сектору організації відбору управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 41, 050-318-32-32, 050-318-35-35, (0512) 53-19-04 або до територіальних відділів поліції.

 #новини #поліція #поліціямиколаїв

Всі новини →