Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Тижневі підсумки Миколаївської РВА

12/04/2024

Робочий тиждень завершився спільною участю з представниками громад у онлайн засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України та Форумі «Життя громад в умовах війни». Обговорювали питання протидії безпековим загрозам, організації подолання наслідків руйнування цивільної інфраструктури й превентивну роботу, підтримки вітчизняного виробництва, системи медичної реабілітації військовослужбовців, Європейської інтеграції України.

Всесвітня продовольча програма ООН продовжує працювати в Миколаївському районі. Цього тижня за підтримки Громадскої організації «Тарілка» та Благодійного Фонду «Щедрик» відбулася видача продуктових наборів від Всесвітньої продовольчої програми ООН в Галицинівській громаді. Підтримку отримали люди похилого віку, багатодітні сім’ї, ВПО, особи з інвалідністю та одинокі матері, які перебувають у складних життєвих обставинах.

В межах проєкту «Спеціальної програми підтримки України», що фінансується урядом Німеччини і реалізується GIZ Ukraine, Березанська громада отримала лабораторно-діагностичне обладнання для первинної ланки медичної допомоги. Це допоможе швидше та точніше діагностувати захворювання, а також дозволить суттєво покращити якість надання медичних послуг мешканцям.

Перелік Класів безпеки в наших освітніх закладах поповнився. На базі Кір'яківського ліцею Веснянської сільської ради відкрили оснащений навчальним обладнанням осередок, де діти опановують знання та навички безпечної поведінки.

Також попереджувальний рейд та інструктажі з населенням рятувальники й поліцейські провели лісовим урочищем нашого району. Зараз підвищений клас пожежної небезпеки – тож не допускайте недбалості, не провокуйте пожеж в екосистемах, не наражайте на небезпеку себе та інших.

На ряду із загальномасштабними напрямками адміністративної діяльності не забуваємо і про свою канцелярську роботу, яку зовні не видно. На щомісячній апаратній нараді детально говорили про стан виконавської дисципліни, неухильне додержання термінів, належне виконання контрольних документів, дотримання нормативних правил та Інструкції з діловодства, підсумки кампанії з декларування.

В районі тривають найбільш масштабні учнівські змагання у рамках спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Минулими вихідними змагання зі спортивного орієнтування об’єднали на фінішній прямій команди Новоодеської, Ольшанської, Мішково-Погоріловської громад. Цікаво, захоплююче спортсмени долали перешкоди у завершальному етапі змагань. Від райвійськадміністрації заступник начальника Владислав Яклюшин вручив кубки, диплом й медалі учасникам.

Зверніть увагу - у новому форматі проходять чергові етапи конкурсу. Переможцем стане команда, відео якої набере найбільшу кількість переглядів у трьох номінаціях:

Пліч-о-пліч Тікток,

Пліч-о-пліч Інстаграм,

Пліч-о-пліч Ютуб.

Тому підписуйтесь, шукайте свою громаду, ставте коментарі, реакції, щоб саме наші команди перемогли.

Всі новини →