Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

10-та річниця з Дня створення Національної Гвардії України

26/03/2024

Сьогодні особлива дата, особливий день - 10-та річниця з Дня створення Національної Гвардії України.

Сучасна Національна Гвардія формувалася в бойових умовах на початку російсько-української війни. За роки існування пройшла шлях від молодого формування до потужної складової сектору безпеки та оборони України.

Гвардійці у 2014 році одними із перших вирушили на схід держави, де активно брали участь у відсічі збройної агресії російської федерації. І сьогодні вони продовжують битися на всіх рубежах і напрямках, де тривають бойові дії разом зі Збройними Силами України й іншими військовими формуваннями.

Вони вписали чимало героїчних сторінок в історію сучасного українського війська. Підтвердили, що є професіоналами, які здатні нищити ворога та швидко реагувати на різноманітні безпекові загрози на всій території держави.

Дякуємо усім, хто зараз боронить нашу рідну землю від російських загарбників. Щиро бажаємо воїнам Національної гвардії міцного здоров’я, хороброго духу, наснаги у боротьбі з ворогом та нашої спільної Перемоги.

Вічна слава Нацгвардійцям, які віддали своє життя за встановлення миру і спокою на рідній землі. У нашій пам’яті їх імена назавжди залишаться як славетний взірець патріотизму, мужності, незламності, самопожертви заради своєї Батьківщини.

Слава Україні!

Слава її Героям!

З повагою,

начальник Миколаївської РВА Максим Кашуба

Всі новини →