Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Виїзд служби у справах дітей Миколаївської РВА до Чорноморської ТГ

15/03/2024

Робота з пошуку кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі та патронатні вихователі на території нашого району набирає обертів.

Сьогодні працівниками Служби у справах дітей Миколаївської РВА організовано виїзне засідання «круглого столу» в Благодатненському старостинському окрузі Чорноморської сільської територіальної громади.

У ході бесіди зі старостою села Іриною Макарчук начальник Служби Тетяна Овсієвська акцентувала увагу на необхідності проведення інформаційних кампаній, співбесід і консультацій серед вимушено переміщених осіб, незайнятого населення села тощо.

Було наголошено на особливостях надання послуг у різних формах сімейного виховання, оплаті, процедурі організації в громаді, вимог до кандидатів та критеріїв їх відбору.

Надана методична допомога з вирішення нагальних питань, розповсюджено у місцях скупчення людей інформаційні листівки та буклети.

Одночасно на території населеного пункту було проведено рейди «Урок» і «Діти вулиці».

Також сьогодні є логічний результат допомоги родині з маленькою дитиною.

Під час здійснення попередніх планових профілактичних рейдів Службою у справах дітей на території села Чорноморка була виявлена сім’я, яка перебуває в складних життєвих обставинах.

З метою вжиття заходів щодо проведення оцінки рівня безпеки дитини та покращення умов проживання дітей, разом із інспектором Національної поліції і відповідальними працівниками громади було здійснено три виїзди.

Спільними зусиллями, за сприяння начальника Миколаївського обласного центру соціальних служб Світлани Янковської, матір із немовлям, якому загрожувала небезпека, тимчасово влаштовано до Миколаївського обласного центру соціально-психологічної допомоги (м. Вознесенськ).

 

Всі новини →